tisdag, september 07, 2010

Med åldern kommer hösten

 
Idag. När man blivit lite äldre. Fick jag en liten släng av senildemens. När jag tog tåget hem från Putiken så missade jag att kliva av vid min station. Inte för att jag sov. Inte för att jag gjorde något annat. Jag körde bara förbi. Varför vet jag inte riktigt. Kanske ville jag djupt inombords bara bort. Nu skiter jag i det här och bara drar. Så kanske jag tänkte. Tyvärr var det ändhållplats för tåget 2 stationer bort så mitt rymningsförsök var inte så lyckat. Jag avblåste hela operationen och tog ett annat tåg tillbaka. När jag klev av tåget började jag traska hemåt. I alla fall i 300 meter för då kom jag på att jag hade en cykel väntandes vid stationen. Jag fick lite snällt gå tillbaka och hämta den. Det är lätt att glömma bort cykeln. Jag cyklar ju bara varje dag till tåget. Inte så lätt att minnas.
 

7 kommentarer:

Molson sa...

Det där inget åldertecken eller något att oroa sig för. Jag har gjort det flera gånger, redan i relativt späd ålder. Tyder bara på att man har stor förmåga att fokusera och bortse från ovidkommande omgivning.

Anonym sa...

En godvän till mig tog bilen till ICA, glömde bort, släpade hem matkassarna. Varpåhan morgonen efter upptäcker att bilen saknas och polisanmäler den stulen.

Gobanen sa...

Så länge du kommer ihåg vem du själv är fortsätter livet, när du glömt vem du är, då är du i paradiset.

Robban E sa...

Grattis i efterskott man skäms när man inte kommer ihåg en legends födelsedag när man t o m är inne hos putiksefen å handlar.....

Anonym sa...

Påminner om den där damen på 80 år och rullator...fast hon har ALDRIG glömt den någonstans!

Det kanske var Arlanda och en resa som hägrade på slutet av tågmissen!

AspLövet sa...

Jag är som en 3-åring på dagis. Mina rymningsförsök blir aldrig längre än runt hörnet.

Men en dag...

En dag så...

Palmis sa...

Jag har för mig att legendaren Harold Persson var värre. Han åkte upp till 5-dagars i Luleå. Tog tåget hem. När han inte hittade bilen på parkeringen i Hässleholm kom han ihåg att han åkte bil till Luleå. Men du är väl snart där?