torsdag, november 19, 2009

Gammal skåpmat [arkiveringsprojekt-09]

 
V Ä L K O M M E N  T I L L

AspLövets´s Julshop Online 2004

Hej och välkomna till den sista utposten för dig som jagar dom där sista-minuten juklapparna till släkt och vänner. Vi har här tagit fram några av årets mest svåröverkomliga och svårsålda attraktiva presenter som man kan tänkas vilja ha. Köp nu och ångra dig senare som vi brukar säga.

Passa på att beställ nedanstående produkter innan dom är slutsålda.

 Hets for Kidz - 1

En underbar skiva där klubbens ungdomsledare skrålar kampsånger för ungdomarna.

Klubbens ungdomsledare sjunger på denna skiva akapella. Framtida klassiker på ungdomsläger och ungdomstävlingar kan vi redan nu utlova. Hör nyskrivet material som "Men spring då för helvete", "Hur faan kan man bomma tvåan?" och den kontroversiella "Den som är sämst får gå hem". Dessutom sjunger Jan Larsson solo på den kampfyllda sången "Sista säkra".

På denna skiva finns familjevänliga låtar som tar fram det bästa i ungdomsidrotten av landets bästa ungdomsledare.
Skivan avslutas med en låt där klubbens alla ungdomar kompas
på gitarr och där dom sjunger låten "Pappa, jag vill inte hålla på med det här".

Pris [CD] - 39 SEK


Örongodis från Jukola

En man, en gitarr och en kväll i bersån. Mårten Anterud bjuder på klassiska Jukolalåtar.

Skivan som legat på topplistorna i veckor finns nu även att beställa på nätet. Här tolkar Mårten Anterud odödliga klassiker som "Toppe till landslaget" och "Rotan sämst i bussen". Men dessutom har han skrivit en rad nya låtar som kommer att bli framtida klassiker. Tex. "Lakka,lakka,lakka", "Yksi, Kaksi - Pissipausi" och den finstämda "Mera vatten på aggregatet, kitos".

I sin berså hemma i Fresta har Mårten sammanställt en skiva som i sin akustiska form ger ordet omusikalisk ett nytt ansikte. Som en extra bonus på skivan så finns det en 10 minuter lång live-inspelning av Musta där ha skrålar "Kom igen Djurgårn" på Åbo båtterminal (innan han bryskt blir tystad av hamnvakterna)

Pris [CD] - 299 SEK


Mitt liv som Macho Man

Björn Jansson ger dig en deltaljerad och stark berättelse om hur livet är på den tuffa sidan.

Läs den tuffa sannsagan om hur en man tog sig an livsuppgiften att bli en Macho Man. Björn Jansson har i prosaform benat upp hur man tränar, hur man lever men framförallt hur man beter sig för att vara en äkta Macho Man. Läs om långa lördagsträningar, ensamma kvällsträningar med endast månen som kamrat, oändliga cykelturer och hur man utan en min psykar ner sina konkurrenter när dom börjar gnälla på trötthet.

I en extra stor kartbilaga har Beeran sammanställt alla sina Macho Man Contest lopp sedan starten 1997. Inritat på dessa kartor finns mer eller oftast mindre bra vägval som får dig att inse att den finns mer urkraft i denna man än i Englands rugbylag. Beställer du inom 3 dagar så får du ett stort signerat utvik i planschformat där Beeran poserar endast iförd ett par trasiga superkalsonger.

Pris [Bok] - 1199 SEKHungerstrejk i Bregottfabriken

Två killar som gett anorexia ett namn. Läs deras skakande berättelse från det sockerfria landet.

Här är boken som alla har väntat på. Författarna Mikael Carlenstam och Hans Jonsson har sammanställt sina erferenheter från fett-kampen som båda klarat av på rekordtid. Dessa båda unga herrar har på kort tid tappat mer i vikt än vad Ericsson aktien tappade i sitt aktiedyk härom året.

I boken får vi över 150 tips på maträtter som innehåller varken socker, fett eller smak. Tips och trix hur man snabbast går förbi ett McDonalds utan att svänga in, hur man får en redig fylla utan kalorier och hur man syr in kläder som hänger som familjetält på kroppen. Dessutom finns det fyra kapitel med träningstips för dig som varken har kraft eller näring i kroppen för att kunna träna.

Som en extra bonus i boken så finns det 20 färgbilder på författarna där dom i olika miljöer visar upp sin nya vätränade lekamen ordentligt insmorda i rapsolja.

Pris [Bok] - 899 SEK

Griniga gamla gubbar

 

En lågmäld men mycket stark film där klubbens äldre sitter och diskuterar det som var bättre förr.

Tänk dig följande scenario. Man stänger in 10 stycken aktiva män ur Väsby OK´s mer seniora garde i ett rum där det endast finns 10 tomma stolar samt en kameraman. Uppdraget för dessa gubbar är att tillsammans samtala, diskutera stöta och blöta om klubben nu, då och förr. Ett intellektuellt Big Brother skulle man kunna säga.

I filmen får man sen följa dessa gubbars diskussioner som börjar vänligt och sakligt, men som ju längre dagen lider då trötthet och hunger börjar lysa i deras blanka ögon snart övergår i bitterhet och aggresivitet.

I slutet av filmen får man se hur dom nästan odelat sågar allt från kartor, banor, ungdomsverksamhet, träningsmetoder samt klubben i sig. Filmen avslutas hastigt och olustigt efter 8 timmar och 36 minuter då kameramannen attackeras av den
uppretade gubb-mobben. Ingen av dom medverkande har sedan dess hörts av.

Pris [DVD] - 199 SEK
OBS! Pengarna från denna film går oavkortat till kameramannes
blinda hustru (numera änka) och hans 8 svältande barn.
SIM-Budkavle

Bygg upp din löpare från grunden i detta sim-spel för att lyckas på dom stora kavlarna.

Spelet för dig som inte orkar träna, saknar ambitioner och nöjer dig med ett liv hemma i soffan med en chipspåse och ett 6-pack folköl. Här har du din chans att bli bäst, få känna på segerns sötma och få folkets jubel i öronen.

Led den fiktiva stjärnan Björn Rundlöf från ett liv i motionsklasserna upp till den största kavlestjärnan som någonsin skådats. Du måste vägleda Björn med kost, träning och svåra val när värvarklubbarna börjar knacka på dörren. Blir det Halden eller Kalevan Rasti? Valet är ditt och hur utgången blir är upp till dig. Dessutom får du inte falla i dom klassiska diva-fällorna med doping, groupies och felstämplingar.

Som ett bonusspel på denna skiva kan du ta del av en trivia-frågesport där du kan försöka svara på 2500 frågor om Björn Rundlöf.

Pris [PS2] - 599 SEKMusta Hevonen

Kan du leda den svarta hjälten Musta genom banans alla hinder? Ett actionfyllt OL-spel.

Här är actionspelet för dig som älskar att få styra en gammal hederlig hjälte i detta episka sagOL-äventyr. Styr Musta Hevonen genom 55 tävlingar där du börjar med onsdagskorpen och tar dig via svårare och svårare tävlingar fram emot VM 2004 i Västerås. På vägen stöter du på svårare och svårare hinder. Leriga parkeringsgärden, hängande konkurrenter, kall korv i markan, svåra gafflingar, avundsjuka klubb- kamrater, vrickade fötter och uppretade inlägg på gästboken i anonym form.

I spelet finns det över 3 timmar förrenderade filmsekvenser från Musta Hevonens karrär med klassiker som "Skobadet på Jukola", "Gympasals övernattning i Borlänge" och "Spurtkungens bästa" bland mycket annat.

Pris [PS2] - 99 SEK
Zeke - Äntligen hemma

Missa inte årets hemvändarrulle. Cannesvinnaren som har tagit biopubliken med storm.

Här har ni filmen som får ögonen att tåras. Följ Zeke hela vägen från nerpackning av köksporslinet och träningskläder tills att han rullar in på hederlig Väsby mark igen. Filmen följer Zeke steg för steg där han med ett leende på läpparna, visslande packar ihop, drar söderut och slutligen omfamnas av en hel kommun i vilda vackra Väsby. Dessutom ser vi
"Mike the Pike" som den stora starka flyttkarlen.

Som en extra bonus på denna DVD får ni en 29 minuter lång intervju med Zeke där han berättar gamla barndomsminnen från Väsby samt visar platser i Hudiskvall som han inte kommer att sakna. Dessutom finns det en 58 minuter lång sekvens där Zeke ger sina bästa inredningstips på hur man bäst omvandlar en Norrlänsk kåta till ett högborgerligt hus.

Pris [DVD] - 499 SEK

Köpvillkor: Betalning sker kontant i ett kuvert som lägges under trappan till  klubblokalen. Varorna levereras till er diskret och i ett anonymt brunt kuvert så att ni varken skall skämmas eller behöva avslöja innehållet före julafton. Glöm inte att moms skall läggas på priserna samt en administrativ avgift som är på 199 SEK.

© AspLövet 2004

6 kommentarer:

Saucepan sa...

Jag köper 1 ex av ALLT!

Sällan skådade guldkorn.
Skicka gärna med ett par Inov8 debris som bonus.

Nu på måndag trycker jag in det det tjocka bruna kuvertet under klubban. Inga monsterlampor tack.

Frank Vincent sa...

Fantastiskt utbud!
Det är egentligen bara "Tomas Skärmfinnaren" på DVD som fattas...

Der Alte sa...

Hörde jag någon nämna Tomas Skärmfinnaren!? Finns det alltså fler därute som suktar efter en bra film så här på fredagskvällen?

Liga sa...

Det är ju så jä-la bra! Helt obetalbart! Finns produkterna i Putiken denna jul?

Saucepan sa...

Hepp!

Nu har jaf funderat på saken....

Jag vill ha 2 ex YTTERLIGARE av ALLT!

Som bonuspresent denna gång kan jag tänka mig kurs i stavgång. Äh skämta bara.
Samma plats, samma kuvert. Inga mnosterlampor då tack.

Robin.Widén sa...

Heej kan man köpa det där Sim budkavle?? i så fall kontakta mig på rusin_93@hotmail.com