lördag, oktober 31, 2009

Dan före promenad

 
Imorse letade jag efter inspiration.

Sökte brett och lågt men framförallt blött.

Bäst som jag stod där med vatten upp till anklarna kom ett äldre par förbi och tittade häpet på mig.

Jag nickade mot dom och gjorde några gubbiga knäböjningar.


3 kommentarer:

Kula sa...

Lycka till på rundan imorrn!
Själv funderade jag under min rehabrunda idag i okarterad drömterräng (landet) om kartritning kan vara nästa milstolpe i orienteringslivet, obs - ej karriären!
Ja menar som ett alternativ till lördagskorsordet (långpasset ) så tar man en eller två timmar varje vecka i skogen med penna o relevant underlag. Najs, yes.

Anonym sa...

Underlig denna prostatasentimenatilitet som sprider sig på denna sida. Jag anar en antitrend. Män som inte vill framstå som yngre än vad de är-utan mycket äldre, klenare och mer uppgivna. Som om livet vore slut fast ni sitter där med jobb, ungar, Volvo och en fru som försöker piffa upp sin stasi-frisyr och kanske färga håret i någon brunröd nyans.
Hoppas ni kanske på att någon blondin ska tycka synd om er?
Sluta med tights i så fall!'

AspLövet sa...

Du där, odöpte>> Vad menar du med trend egentligen? Jag har väl varit klen, uppgiven och sentimental ända från starten 2005. (Fast du missade bitter. Mycket viktigt karaktärsdrag)

Sen tror jag att fru AspLövet tar illa vid sig av dina antaganden. Hon och Miniknatarna har inget med denna sida att göra så kan vi inte alla vara överrens om att enbart sparka på AspLövet?

För AspLövet är det synd om.

Han är gammal och skadad och bitter och har nog alla problem man kan tänka sig. Förutom prostatan dårå. Den är frisk. Eller så är det kanske AspLövet som har analfobi och aldrig i helvete skulle släppa in en gummipackat finger i dom regionerna.

P.S Ska jag sluta med tights? Blir gubbsjukan bättre då? Nu har jag väldigt sällan tights men om det gör dig gladare så ska det nog gå att ordna. Visste förresten inte att någon såg mig i såna då jag i 9 fall av 10 tränar ute i tomheten.


Och nu till....

Självömkan