lördag, oktober 31, 2009

AspLövets tunga är både mjuk och sträv

Hörrni...

*pratar med mig själv*

Det här med monsterlampor är ett jävla otyg. Men man måste ju veta vad man svär över så jag har tillbringat dom senaste timmarna åt att till fullo förstå vad det handlar om.

*Vaddå! får man inte betalt för övertid, OB och andra obekväma jobbsaker?*

Jag tycker nog att om man nu promt ska köpa en monsterlampa så ska man besöka AspLövet hemma i putiken. Ni kommer få en sån jävla fylllig monsterlektion att ni inte vet om det var lampan som bländade er eller om AspLövet slätade av er inne på lagret.

*fyller på mera finwhiskey*

2 kommentarer:

Daniel sa...

Jag har också försökt förstå vad monsterlamporna handlar om. För när jag väl bytte upp mig (10 Watt ersattes av 1000 Lumen) så blev det inte ett dugg lättare för det. Tvärtom.
Antingen lyser den inte tillräckligt starkt (de säger ju att det ska bli lika ljust som på dagen) eller så är det jag som inte klarar av att hantera att ha en sådan urkraft som solen på min panna.
Sedan jag försökte betala för att få se ljuset i tunneln har mitt liv mellan skärmarna bara blivit allt mer kaotiskt och mörkt.

/En som vill förstå tillvaron

AspLövet sa...

Det är förmodligen så att Monsterlampornas påverkan på nattorienteringen är överskattat. Många glömmer bort att man ändå måste orientera.

Litegrann som raka sträckor på kavlar. "Det är bara att hänga på" har man hört sägas på TC men vem orienterar brukar jag undra då?

*Jag orienterar givetis men jag kan inte vara med i alla klungor*