torsdag, december 01, 2011

Det är torrt just nu

 
Det är kav lugnt i AspLövets liv just nu. Ingenting händer. På någon front. Träningstorr. Alkoholtorr. Till och med torr i hårbotten. Men det finns i alla fall några projekt som skall betas av. På lördag skall jag hänga ut en skärm som jag sytt själv. Ja.. eller.. mamma har sytt men ändå. Lite längre fram i december arrangerar jag en Nattcup på en hårt reviderad karta. Det kan bli kul. Sen är det slut på det här året. Det är ju en jävla tur det. Så här jävla sämst kan man ha det när man haft det som sämst. Inte lite så där Déjà vuigt. Men nästa år kan bli bättre. Jag tänker ställa upp på SM. Sann historia.
 

5 kommentarer:

Gobanen sa...

Lampskärm?

Sprintkungen sa...

SprintNattcup runt Runbyskolan med 25 kontroller på engelsk mil under gatulampornas sken. Det går utför för Asplövet :-)

Anonym sa...

"Sen är det slut på det här året." Dööö - skulle vilja säga att i ditt fall är det slut på H40-livet och början till hela bloggrejen, nu går du upp en viktklass (!) och frågan är om man i historieböckerna kommer prata om detta årsskifte som ett paradigmskifte i AspLövets historia?

AspLövet sa...

Anonym>> Sa jag "Déjà vuigt"? Har för mig att jag gick upp en viktklass redan 1 januari i år (2011) men jag kan blanda ihop saker och ting. Inte helt olikt mig i så fall. Jag tävlar så lite att mitt sista starka minne är från ett bastuvarmt hygge en sommardag i Dalarna som junior. Men du har nog rätt. Dööö är något som den här bloggrejen borde ha gjort för länge sen.

Sprintkungen>> Jag har mig veterligen ingenting med den sprintnattcupen att göra. Inte för att det vär något fel på dom som kör den men jag trivs bäst hemma i soffan.

Gobanen>> Bra idé. Det kan nog bli en lampskärm vad det lider.

Oskar Karlin sa...

http://www.youtube.com/watch?v=SMc_WMwBMhg

Skridskoåkningens motsvarighet till Asplövets torrträningar.