onsdag, november 30, 2011

Jag vet inte vart jag ska börja...

 
Jag har blivit påstött från flera håll och kanter dom sista dagarna. Alla vrider min snoriga näsa åt samma håll. Rätt ner i helvetet! [Genuina orienterare varnas för att klicka på länken]

Det där kan vara det mest tragiska jag någonsin sett. Det ligger strax under gymnastiksalsorientering på helvetesskalan. Och på tal om tragiskt skall man veta att jag ibland dristar att se mig själv i spegeln. Naken. Då förstår ni på vilken skala det ligger.
 

8 kommentarer:

Hans E sa...

Tyvärr så dristade jag mig. Tragiskt är bara funderingen på eventuellt dopnamn. Skulle kunna vara en dox från vilket svenkt dagis som helst med frustrerade ungstackare som inte har en susning om vad de utsätts för. Trots allt måste man ge segraren någon slag eloge. Men....fusk tror jag, han verkade alltför säker på vart han skulle hela tiden torts flitiug gaffling. Intressant med kameramannen som gav uipp efter ett tag och "zoomade ut" (kan man säga så?) i avvakltan på målgång. Frånsett detta vill jag bara nerömma dikten på hemsidan. Klockren som en ögontuch.

Hans E sa...

många slintande pekfingrar

Anonym sa...

Håller med! var det värsta jag sett. Vilket var sorgligast: antalet delatagare på en yta av 400x400 eller att sprinten var just på en sprintbana. Det här måste vara ytterligheten då det gäller att göra mediaanpassning av orientering. Var var öltältet?
Utzoomningen var som sagt det bästa!

Daniel sa...

Hahahaha, det här var det festligaste jag sett på länge!

Renodlad sprintorientering i sin mest renodlade form - tempo under 2 min/km till ettan. Men gafflingen gör det helt värdelöst som publiksport, bara ett myller av löpare. Nej det ska vara ogafflat och en stiftklämma per kontroll - och startkortet måste sitta på kartans baksida: allt för publiken!

Anonym sa...

Är klippet från PWT-97?

/Stig

Anonym sa...

Jag tycker det verkar mindre tragiskt än svenskar på en kinakrog. Tänk om de istället bara sprungit runt runt utan karta, det hade varit illa!

Kula sa...

Jag undrar också vart öltältet är

AspLövet sa...

Bäst i mitt tycke är den getingklädda löparen som startar hårdast, river kontrollpall och tacklar konkurrenter men sen inte kommer bättre än 4:a. Lite Nylanderskt helt enkelt. Han kanske stannade och sniffade krita på innerplan.