söndag, november 20, 2011

Saker man hittar i skogen

 
Hittade en märklig sak i Skinkloppsskogen. Någon eller några personer verkar ha försökt sig på en flaggbränning. Utan bättre resultat kunde jag konstatera.

Kanske var det några fundamentalistiska terrorister som samlats för att skända den svenska flaggan. Om så är fallet verkar dom ha haft det svårt med den svenska surveden och inte fått någon fart på brasan. Stackarna.

Eller så kanske det var Kula som försökt sig på någon sorts ockult skogsavdrivning och ville förvandla svensk storskog till park & parkeringsplats. Det fick inte så bra för Kula heller. Stackarn.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hörde att det varit sektmöte hos Skogsgubbarna, eller om det var Skogsgummorna, och att dom under rusets påverkan glömt kvar denna fana - fan ta dom!
PS Hur kommer det sig att vi anno 2011 håller oss med mer eller mindre officiella och accepterade sekter inom svensk orienteringssport? Snacka om att vi lever kvar i ett annat årtusende!

AspLövet sa...

Vänta nu. Består inte hela orienteringssverige nästan enbart av gamla gubbar och gummor. Det är väl snart en ren PRO-rörelse vilket innebär att SOFT är den här sekten du pratar om. Eller?

Kula sa...

Tror också det handlar om Skogsmän eller dito Tanter.
Åverkan på skogen tycks dom också gjort - precis som Järl ... flåt, resten av orienteringssläktet.
ALLT detta slipper vi om Ultra, Lång och Medel förpassas till ett reservat typ Ulriksberg, och verksamheten "renodlas" till den damm- och smutsfria Sprintdistansen.
Just det, glömde Natt-OL. Hmmm, lägg den grenen som ett rent förspel (!) till Gotland Grand National. En gång om året räcker gott och väl - speciellt som det idag bara finns en enda återkommande tävling Grymnatta. Arrangören av denna vårprimör börjar bli less på att ensam dra lasset.