onsdag, oktober 06, 2010

Nytt år men samma visa

 
Jamen 1986 då? Då då? Då var det väl mer orientering?

Jättemycket mer.

Om man med jättemycket menar kanske. Lite. Litegrann.

Jag var så less efter 1985 att jag bad om en sen sträcka. Ge mig en sen sträcka där det åtminstone finns en mikroskopisk chans att jag ensam kan få ta livet av mig i skogen. Om jag så bara får ett par meter på mig. Så sa jag till UK.

Jag fick aldrig chansen. Trots att jag tristessbommade 19:e. Nog fan var det ett koppel löpare med på den svängen också. Jag duschade med gråten i halsen.

7 kommentarer:

VJ-löparn sa...

Jag som minns 85/86 som roliga år men det var väl för att man fortfarande var junior och då var allt kul! Men jag hoppas det blir svårt i år ävan om "blå bana" inte låter allt för upphetsande. "Natt-svart" skulle varit skojigare.

Anonym sa...

Ja, det var ett satans bra år! Vi vann! Tycker oxå att det var en del orientering ändå.Glömmer inte Anders Erik Olssons spurt in till seger!
Jag duschade INTE med gråten i halsen!!!

Klara

VJ-löparn sa...

Var det inte vid 17:onde, publikkontrollerna, som det satt en eller två kontroller till i ringen? Jag har för mig att några av tätlagen stämplade fel där på slutsträckorna.

AspLövet sa...

Äsch.. jag var också junior och tyckte säkert att det var skitkul när det begav sig. Det är mest nu på krämpornas höst när knäna värker mest hela dagarna som det inte ser så kul ut. Framförallt 1985 var ju ren terränglöpning.

Palmis sa...

VJ-l>>Var det inte när JOK vann i Kassmyra grustag. Då Tullinge stämplade fel och det var dottern till banläggaren som gjorde misstaget?????

Och båda de åren fick inte jag vara med.

Anonym sa...

Det gläder mig att se AspLövet (som vanligt) vara före sin tid. Runt 20 år senare hålls nämligen Sprint-DM på det norra partiet av denna karta.
Och du AspLövet BOMMADE på ett sprintparti!
Anade du då redan förfallet? Jag menar då - ditt och/eller sportens??

VJ-löparn sa...

Aspis>> Du får inte glömma bort att kartorna var lite mer schematiska på den tiden så även om det var mycket stig var det inte säkert att stigen var på rätt plats. Det gjorde ju att man var tvungen att ha x antal resrvplaner hela tiden. Det var utmaningen på den tiden.

Jag har för mig att jag såg dig le i Ursvik.:-)

Palmis>> W-cup?