fredag, september 24, 2010

För mer information...

 
Imorgon är sista gången för säsongen som jag flytter med Putiken ut i bushen. Österåkerskavlen. Tidigare tävlingar har jag inte kommit närmare tävlingsterrängen än markan och jag räknar inte med större framgång på den fronten imorgon. Det är med andra ord lika bra att lägga ner den här verksamheten.

Men annars har man ju några Österåkerskavlar innanför gubbmagen. Min debut skedde 1979. Jag fick en superlätt sträcka i Mixkavlen. På baksidan har jag skrivit, "Väsby OK lag III, Banlängd 2,9km, Tid 18,09". Sen inte så mycket mer. Förutom en uppmaning.

"Mer information fråga storebror tfn: xxx xx"

Så jag ringde min bror ikväll och frågade vilken placering mitt lag fick, vilka som vann, hur det gick för övriga lag i klubben, etc.

Men han visste ingenting.

Är inte det lite dåligt?

Jag menar.

Det står ju ändå på kartan att man ska kunna få mer information.

2 kommentarer:

Pälle sa...

Härligt att se att Asplövet var där och tjuvtränade inför Tiomila vid Söderby gård 10 år senare. Hade du inte ett par kartklipp från bla Lidingös tävling därifrån för ett tag sen?

AspLövet sa...

Jag hade ett litet kartklipp från den Lidingötävlingen men inte hela kartan. Däremot la den där gamla AspLövet upp en Turebergs tävling från området en gång. När jag vann men ändå inte.

http://aspleaf.blogspot.com/2007/03/i-nylpta-strk-frn-frr-del-ii.html