fredag, augusti 06, 2010

Nu blåser det östliga vindar

 
Idag är jag förbannad. Igen. Kom plötsligt till en tragisk insikt. Inte bara sådär apropå utan mer som att springa på ett fruset kärr och gå igenom så att man skrapar smalbenen blodiga på iskanten. Smärtsamt.

Här går äntligen VM i klassisk Nordisk terräng och jag har inte haft en tanke på att åka dit. Efter otaliga år av kontinentaltråk så bjuds det äntligen på riktig orientering. Trots ideliga torrträningar sitter jag kvar här hemma. Inser att min årsplanering varit helt uppåt väggarna. Jag har alltså sjunkit så lågt att jag inte haft en tanke på att åka dit fast jag nu inser att jag inte skulle vilja göra något hellre. Jag grämer mig och får nog närmaste veckan gräma ner mig till förbannelse.

Om jag hade planerat lite bättre, eller överhuvudtaget för den delen, så kunde jag bara slängt ner några extra gel i vätskeryggan och cyklat dit. Å andra sidan är ölen dyr i Norge så om det skulle ha blivit någon stil på SupporterLövet hade jag nog kommit bättre rustad om jag laddat bilen full med min 2954 kronors sprithög. För 2954 kronor får man väl inte mycket mer än en platta öl i Norge. Om ens det.

Men nu är jag kvar hemma i skrubben.

Förbannad på mig själv.
 

9 kommentarer:

tråkmåns sa...

Hade varit perfekt på hemväg från Nordkap.

Hans E sa...

Vad hindrar dig!
WC waitin' for TBOITW!

Orienteringstanten sa...

Finns ju både nattåg och flyg varje kväll/dag till Trondheim.
Bara att åka. Du hinner!

N'Gugi sa...

Jeg spanderer hver andre øl på deg! ...og kanskje det kan bli noe inside informasjon om kart og løyper, siden det er derfor jeg har vært på plass her i Trondheim en stund.

AspLövet sa...

Det är bara och bara...

Hade ni läst det jag skrev kunde ni ha anat att min planering varit usel. Jag ska sköte en Putik nästa vecka.

Lost sa...

På ett helt annat ämne. Är det Asplövet som skrivit texten?:
http://www.youtube.com/watch?v=-aBW-yKkJok

Orienteringstanten sa...

Men om man jobbar i en Putik som säljer orienteringsutrustning måste det vara självklart att få åka till VM för studiebesök odyl.
Antagligen ett avdragsgillt studiebesök för ägarna.

AspLövet sa...

Lost>> Det skulle kunna vara jag som var textförfattaren om jag inte varit obildad och dyslektiskt ordblind och fan vet vad.

OT>> Jag håller med dig. Jag ska ta ett snack med mig själv och fråga varför inte jag får åka när någon annan åker.

Leif sa...

Klassisk nordisk terräng var väl att ta i.
Finalerna gick snarare på en klassisk nordisk skidstadion. Fast det är klart de har ju nybörjarbanor i Norge också - Småtroll kallas det visst.