måndag, juni 14, 2010

Den här veckan kan jag vara utan i år

 
När jag cyklade hem med mitt trasiga knä idag så kände jag lukten av grilli makkara och ovanpå det ett doftstänk av Turun sinappia. Det var lite märkligt eftersom jag inte befann mig i närheten av varken grillkiosk eller hus. Kanske var det mitt smärtande knä som utsöndrade doften. Jukolaabstinensen sipprar ur mig. Med makkaradoft. Den här veckan kan bli jobbig. *håller för näsan och kippar efter luft som en strandad fisk*
 

5 kommentarer:

Nova sa...

Ska du inte vara Jukola-supporter i år. Taxfreen är ju öppen även för såna som inte springer

AspLövet sa...

Jag är portad. Har fått livstids besöksförbud på Jukola. Det sista dom sa innan dom sparkade mig på båten hem förra året var.. "Suksi vittuun" Jag vet inte vad det betyder men dom såg inte glada ut.

Leif sa...

Långt, tufft och rått - det borde vara idealet för världens bästa orienterare! Vädret lovar också att bli som 1981 - helt enkelt perfekta förutsättningar.
Vi kan erbjuda en sträcka i ett decimerat lag - mot lämplig muta kan du få den längsta som vi övriga slåss om...

PS. Om du springer inkognito i en annan klubb kanske de inte märker nått...

AspLövet sa...

Jag skulle faktist kunna tänka mig, något år som liknar detta orienteringmässigt, att attackpromenera den längsta nattsträckan men då vill jag befinna mig i dom bakre regionerna så att min attackpromenad känns som extrem tävlingsfart. Dessutom tror jag att stämningen ute i skogen är fantastisk därbak vid placeringar 1000+.

Leif sa...

Attackpromenad skulle i år definitivt ha varit rena elittempot - och det inte bara i de bakre regionerna. Jag hade 14min/km och plockade platser - och då hade vi fortfarande 1000 lag efter oss!