torsdag, december 03, 2009

Cykelsadeln är prostatakall

 
Vem fan glömde stänga dörren till frysen?

Jag inser nu olyckligt att mina 130 dagar utan sockertillskott å´ det kraftigaste kolliderar med vintern. Ett helvete i par med ett annat helvete. Det är väl som att som att springa naken på ett Älgdrev och sen inte få köpa våffla efteråt. Helvete också!

128 dagar kvar.

Det får bli dubbla buffar på Fredagsbuffen framöver.
 

3 kommentarer:

sanning eller myt sa...

En Coca-Cola innehåller ungefär en tredjedel av den mängd koffein som finns i samma volym kaffe. Koffein tillsätts Coca-Cola som en del av smakprofilen. Koffein är inte beroendeframkallande. Intag av Coca-Cola ger inga beroendesymptom och påverkar inte heller våra biologiska eller sociala funktioner.

AspLövet sa...

Så du menar att socker och koffein är samma sak?

Annars då?

myteristen 2 sa...

Övervikt kan inte tillskrivas ett specifikt näringsämne, som t.ex. socker, utan beror på ett samspel mellan flera faktorer. Det viktigaste du kan göra för att förebygga övervikt är att inte inta mer energi än du förbränner. För lite kroppsrörelse i förhållande till kaloriintaget orsakar ofta övervikt. Kaloriinnehållet i en sockerhaltig läskedryck motsvarar det i en fruktjuice.

På CC:s svenska hemsida försöker man slå ihjäl de vanligaste myterna vilket kan te sig rätt skrattretande även för en abstinenspåverkad nykter cocaholist.

Själv är min inställning till nämnda dryckjom ambivalent men svårighet att avstå har jag icke.

För övrigt så är allt tillfinnandes att likna vid svävande på små moln av lycka över att vara frisk, förälskad, i fin form, förfärande nöjd med tillvaron, speciellt idag efter en härligt stompig Winnerbäckkonsert.
Always look at the bright side of life!