onsdag, november 25, 2009

Buffklubben

 
Jag är sugen på att bilda någon sorts VIP-klubb i putiken. En hemlig klubb som åtnjuter världsliga förmåner och omvärldens beundran. En samling människor som inte räds en utomhusdusch i novemberföre.

Namnet på gruppen har jag satt till Buffklubben.

Hur blir man medlem?

Den frågan får jag dagarna i ända så nu kommer dom enkla reglerna för Buffklubben.

- Alla som är så trötta på livet att dom besöker AspLövets blogg får vara medlemmar, men fan ta dig/er som yppar något om klubben till dom därute i lyckliga livet.

- Alla som är med i Buffklubben får 20% rabatt på buffar i putiken (vardagar och endast om jag själv står där vilket iofs är alltid som oftast).

- Säger man koden, "Är det Buffklubb idag?" så får man rabatten.

- Kommer man till putiken på en fredag får man vara med på "FredagsBuff". Detta innebär inget annat än att putiksefen har buff på sig och längtar hem till fredagsgroggen. Tyck synd om honom för det är just det "FredagsBuff" går ut på. Inget mys alls att tala om faktist.

Någon som är sugen på att bli medlem?


9 kommentarer:

Saucepan sa...

Jag.

Har du de officiella buffarna för Grymnatta och Älgdrevet?

Karin sa...

yay! nu tog jag visserligen ett antal svea-skog-buffar i sälen, men det känns ju mer exklusivt med en hellokitty. elle en helsvart för att förstärka ninja-känslan i vår svarta klubbdräkt.

VJ-löparn sa...

Jag är på.
Kan vi ta fram en egen buff. Svart och tuff i TuMe-anda och en överkryssad sprintlogga? :-)

Buffar är för långlopp så låt oss erövra tillbaka buffen ifrån sprint-töntarna!

AspLövet sa...

Vi är alltså 4 medlemmar som är lite mer "på". Bra där. Imorgon är det Fredagsbuff min vänner. Jag har en skön grön sak på mig som har höjdkurvor som mönster.

Saucelainen>> Vad gäller Älgdrevsbuff så måste vi undersöka om någon äger rättigheterna till namnet. Kanske Kart-Bosse vet mer i den frågan.

Karin>> Jag har en helsvart Buff i putiken som bara väntar på ditt besök.

VJ-motionisten>> Jag kanske ska börja sälja "Bluffar" till alla sprintälskare? Lite kortare, lite dyrare och med Bluff-loggan på.

Kula sa...

Glöm inte att JAG en gång krängt buff till DIG!
Kuriosa vad gäller buff så hittade jag min första (varumärket buff alltså) i en MC-affär. Jag kör hoj och testade buff ... nej, bums om detta var en bra tingest att bära under hjälmen, vilket det var.
Sen dök det upp på IFK Blåvitts sida en mycket bra instruktion hur använda buff.
Rest is history

Marie-Louise sa...

Ansluter mig till BUFF-klubben och gör ett försök med köp av BUFF vid nästa Stockholmsbesök. Nån gång... kanske...

Zeke sa...

F-n Aspis, vicken sopa man e som inte läser "dig" oftare... Här var man inne i putiken idag,intet ont anande... jag måste tebaks per omgående märker jag... BUFF-klubben e man ju tok-på lika mycket som man e av på BLUFF-klubben...
*Underbart namn på den faktiskt*:))
det ska rom ha sprint-fjollorna...;-)

AspLövet sa...

Kula>> Du är hedersmedlem nr:1

M-L>> Vi ska nog hitta någon Buff som passar sig på den vindpinade ön. Välkommen.

Zeke>> Det är min taktik. Lura besökarna så att dom måste göra ombesök

Leif sa...

Undrar om det inte finns en liten dubbeltydighet insmugen i begreppet Buffklubben? I dessa globaliseringstider borde man kanske inse att uttrycket "in the buff" också kan betyda "naken".