onsdag, oktober 28, 2009

Fragmental Flashback

 
Uvtrampen 1992 var det ja. Den tävlingen hade jag nästan förträngt tills den trevliga familjen Uvarna dök upp i putiken. Inte så mycket för att jag gjorde ett genomuselt lopp, ty katastrofal var min insats, utan snarare för att den tävlingen myntade uttrycket "uvtävling" inom kepskretsen i klubben. Jag minns faktist inte varför den blev riktmärke för dåliga tävlingar. Jag minns bara mitt skitlopp. Förmodligen fanns det ett antal brister i arrangemanget som vi störde oss på.

En av dom första kortdistanserna var det i alla fall för min del.

Det var början till det klassiska slutet.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt varmt! Kom du inte ihåg de usla plastfickorna? Med sen start var det bara att följa plstfickespåret ner för backen. Vägen till strt var tuff! Jag minns att man gick i en bäckfåra. Skogsbilvägen som varit det naturliga valet måste ha använts för ungdomsbanor?

Tråkmåns sa...

Utmanande skråorientering. Eller var det något fel på banan också?

Hammer sa...

Var ganska hårt på Uvtrampen 94 också.

http://indiepop.blogg.se/2007/august/uvtrampen-94.html#comment

AspLövet sa...

Du där, Namnlöse>> Jag minns ett skitigt hygge till start och sen inte mycket mer. "En riktig Yyyvtävling" har dock fastnat. Minns inte i dag varför.

Tråkmåns>> Ett fantastiskt berg som inbjöd till orientering på skrå-nivå. Bra skit! som dagens ungdom skulle ha sagt (tror jag. Fan vet vilka uttryck som gäller).

Hammer> 2011 ska jag vara med i Hårdings ungdomssatsning. Dina ungdomsbanor från 1994 ska vara en måttstock på vår nivå. Tack.