fredag, december 26, 2008

Jul-O-Kalendrar

WorldOfO har ju kört ju sin "Route to Christmas", SOFT kör en fototävling med bilder på folk i skärmmiljö, Alternativet har sin kalender med blandad kompott och så har vi en del varianter på O-kalendrar men är det verkligen det vi vill ha?

Nope...

Jag skulle se vilja se en kalender med baksidan av sporten. Ingen studentikos humor eller verklighetsförankring utan verkligen baksidan. Där jag rör mig med andra ord.

Svett och ångest hos gubbfeta förståsigpåare, löpare som aldrig lär sig orientera, motionärer som inte kan namnge en enda landslagslöpare (och herregud, såna idioter finns det många av), analyser av juniorers naivitet, gamla gubbar som berättar om förr (ni vet den där tiden när hårt verkligen var hårt), bilder på den nakna sanningen om sporten och kanske, kanske en liten bit choklad.

Kanke en liten bit choklad med alkohol i.

1 kommentar:

Anonym sa...

Sånt som hör till sportens baksida: gamla superställ som luktar get så fort far har sprungit runt kvarteret; den uppblåsta, svällande, skrikande, dunkande jaghargåttsönder-smärtan från en fotledsvrickning; felritade stenar i slutet av en alldeles för lång natträning; 130 mils resa för att få beskedet att Börje stämplade fel på andra; flugmoln i högsommarhettan.