onsdag, november 02, 2011

Till Kula

 
Tänkte inte bara hacka på ditt vurmande för sprintorienteringen utan även göra dig glad. Glad på bekostnad av oss andra som hellre drömmer Älgdrevsdrömmar. I senast StOF-Nytt bjuds det in till Banläggningskurs.

Sprintorientering och övriga distanser.

Med andra ord handlar orientering numera om sprintorientering och några andra discipliner som buntas ihop. Buntas ihop och slås ihjäl. Det har blivit som i skolan när lag skall fördelas på gymnastiken. Först väljs sprintkillarna och kvar står "byket" som ingen vill ha. Det är dit vi har kommit alltså. Det är till fullo tragiska höstdagar vi har framför oss.

3 kommentarer:

Kula sa...

Ja, fasen va grått och trist det nu är. Ingen snö och heller ingen träning att tala om. Vakuumperioden nu innan vinterträningarna startar kan göra vem som helst smådeppig. Så jag förstår dig.
Tur då att många har att se fram mot det nya året 2012! Inleds med en banläggarkurs signerad StOF. Hmmm, även på det kanslit har man insett vad orientering egenligen handlar om. Kommer att handla om iaf.
Själv hade jag en trevlig fikarast på fm då det avhandlades en annan art av orientering mer kända som SPOL, Karlfester, Makramé etc När blir det banläggarkurs för dylika discipliner?
Hursomhelst ser framtiden ljus ut: sprinten utvecklas och får allt fler utövare, ett Jurassic Park har skapats i södra Dalom där fossila orienterare kan minnas en flydd epok, jag ska avancera en viktklass...
PS Sjöstaden vid Sickla Kanalgata

Anonym sa...

Det var bättre förr:
http://www.domarstigen.se/show_map.php?user=palmis&map=880
http://www.domarstigen.se/show_map.php?user=palmis&map=881

Sen blev det varvbanor och annat modernt:

http://www.domarstigen.se/show_map.php?user=palmis&map=972

Anonym sa...

Nu ser den ut så här http://www.orientering.se/ImageVaultFiles/id_13200/cf_628/Inbjudan%20banläggare%20Biskops-Arnö%202012.PDF