tisdag, juli 19, 2011

Bilder från Mastloppsskogen

11 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder! Kan du inte ange ung gradantal för vart och ett så vi dina trogna läsare får gissa lite vart du plåtat?!

insider sa...

Håller med. Det är så här orientering ska bedrivas. Och ingen saknade väl heller krämarna från Orienteringsspecialisten...?

AspLövet sa...

Oj. Minns inte riktigt vart jag tog alla bilder (detta är inte alla jag tog) Fast den 3:e är direkt efter utgången från en kontroll om det kan ge en ledtråd. Dom som var där borde känna igen sig.


Dom där jäkla buskförsäljarna borde förbjudas på alla tävlingar. Orienterae borde lära sig att handla i Putik som vanligt folk.

Dessutom kunde markan tas bort från alla tävlingar. Man behöver bara ha en stor kylbox fylld med kall öl som deltagarns får plocka av. Betala i burken räcker som service.

insider sa...

Exakt. Bort med allt. Men en stång över en grävd grop kanske måste till. Så det inte blir en massa kackande i buskarna.

Oskar Karlin sa...

Sprang du runt banan med kameran?

AspLövet sa...

Sprang och sprang. Gubblufsade. Kameran var med och nyttjades vid tillfällen där jag behövde lite extra vila. Hade den i ett midjeväska. Den kom även väl till pass när jag gav upp på glasögonen.

Oskar Karlin sa...

Jag förstår. Daniel "The Lentil" har skrivit ett fint referat från vår upplevelse på samma bana:

http://www.centrumok.se/2011/07/resultat-mastloppet/

Vi sprang allt vad vi hade, men inte fan lyckades vi hålla undan dig. Eller jo, jag med nöd och näppe, men ändå. Du måste ta riktigt långa gubblufsarkliv!

daniel sa...

Jag brukar med flit inleda med en jättebom på ettan så har jag det avklarat och "kommer in i orienteringen" på så sätt. Tyvärr funkar det inte alltid utan man kommer in i bommandet istället.

Jag gissar på att andra bilden är tagen vid åttan och sista på mossen från åttan, eller före tolvan?

AspLövet sa...

2:a bilden är tagen på mossarna ganska tidigit på str 6-7. 3:e bilden, som du säger, från utgång 8:an och den 4:e bilden är tagen str 12-13 (bakvänt). 1:a bilden minns jag inte direkt men ganska tidigt på banan.

Prylkåt sa...

Vi skiter i var bilderna är tagna. Vi vill veta märket på kameran?

AspLövet sa...

En av Canons billigare kompaktkameror (Powershot A800). Inte helnöjd med den tyvärr.