tisdag, maj 31, 2011

Först sjuk. Sen trött. Sen pigg. Nu frisk. Imorgon?

 
Hade en märklig träningsupplevelse idag. Det började redan igår med att jag nästan kategoriserade mig själv som sjuk. Hade feberkänsla i kroppen och snorade en del. Åt Ipren och hoppades att det utan rim och reson skulle vända till idag. Imorse kände jag mig sen faktist bättre om än inte mycket. Beslöt mig ändå för att cykla in till Putiken. Det blev rätt sega 100 minuter där jag fick snyta snor mest hela vägen. Hela dagen har jag sen druckit vätska i all dess former och när det blev dags att cykla hem igen upplevde jag ändå att det kändes bättre. Hela vägen hem var jag sen tvärpigg i benen och inte alls förkyld. Märkligt. Förmodligen är det lugnet före stormen och en kanonförkylning som smyger på under natten. Det kan jag gott ha.
 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju det där med produktplacering. Får du betalt i natura? Vilken är bäst? Dragerad, Oral eller Suppe?

tråkmåns sa...

Typiskt Asplövet! Han kan inte bara nöja sig med att må bra, utan det måste förebåda något jävulskap. Det är synd att han är sån.

AspLövet sa...

Sån är jag Tråkmåns. Det är just därför ingen tycker om mig. Inte ens jag själv.


Såg du vad jag gjorde där?

tråkmåns sa...

Nej, förutom att du återigen dissar dig själv.

För övrigt är vi många som gillar dig, och du är en bra kompis. Det visade du vid ett tillfälle som jag aldrig kommer att glömma.

AspLövet sa...

Du är snäll du Tråkmåns. Fast du borde ju byta namn. Du är ju inte tråkig men propagerar för att man inte ska nedvärdera sig själv.