söndag, maj 22, 2011

Det måste bli svårare. Inte lättare. OK?

 
Förövrigt anser jag att OOCup är det första tecknet på att vindar faktist kan vända. Dom erbjuder "Ultimate"-klasser där dom har tagit bort alla stigar och vägar från kartan för att göra orienteringsupplevelsen lite svårare. AspLövet ger +1 (eller vad fan nu internetkidsen säger när dom tycker något är bra) för detta initiativ. Jag har gett mig fan på att ett eller annat år åka dit själv och attackera dom där fantastiska skogarna. Hoppas bara detta klassval finns kvar då.
 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ett självklart val att anmäla sig till U-klass för första gången i livet när man nu skall till Slovenien och njuta. Ser ut att bli en bra sommar. Startar med Tromsö och avslutar med Slovenien. Bara orientering "på riktigt" i år...

Anonym sa...

Verkar som kidsen ger bort en hund
http://www.dn.se/blogg/pawebben/2011/04/30/veckans-facebooktips/

Anonym sa...

Hej Asplövet,

en i klubben använd uttrycket orienteringstaliban. Vet du möjligen vad det betyder, ingen jag känner har kunnat svara på det.

AspLövet sa...

Hallå! Jag har stött på det uttryckt några gånger och min gissning är att en o-taliban är en person som är totalt insnöad på sporten och kan rabbla tävlingsreglerna baklänges samtidigt som han/hon dissekerar sprintnormens vara eller icke vara.

Anonym sa...

Låter således som en gammal vanlig Keps-typ...

Anonym sa...

Ett praktexempel på en Orienteringstaliban (ung enligt era beskrivningar här) måste väl vara allas vår PS - ett orakel inom sporten vad gäller nätterrorism mm