tisdag, april 12, 2011

En trött gran

 
Har ni sett vilken ledsen gran jag hittade i skogen! Någon eller några har våldfört sig på den helt klart. Frågan är bara vem eller vilka?

Answer my question, the question, Jerk!

Jag vet nog vem som ligger bakom det här.

*trumvirvel*

Det är jag själv.

Ni trodde säkert något helt annat era fördomsfulla jävlar. "Varför alltid" tänkte säkert någon. Det är faktist AspLövets julgran som häromkvällen togs ut i skogen så att den kunde få en sista viloplats. Den har skött sig bra därhemma i vardagsrumshörnet men nu har barren börjat sina och den redan från början obefintliga grandoften har sedan länge försvunnit. Kulor, glitter och belysning har varit avplockad sedan trettondagsafton så någon värme har den heller inte spridit i hemmet. Den förtjänar ett värdigt slut.


Någon fördomsfull jävel undrar nog över tröjan jag bär. Den är en gudagåva från en snäll själ. Såna gåvor gillar jag. Fast gudagåva till en ateist rimmar lite illa så det var nog mer av en pennalismgåva. Men vem är jag att ta illa vid mig. Jag tar vad jag får.

Dessutom har jag en alternativ plan för den här tröjan. Om jag någon gång i framtiden gör en supporterresa till Jukola kan jag utan dåligt samvete köra supporterracet ända in i väggen som brukligt. För den gången ska jag bära denna tröja. Då slipper ju min vanliga klubb att skämmas för mig. Det vore första gången i världshistorien. "Varför alltid AspLövet" som dom brukar säga. Då slipper dom det. Ett sätt att fördela skammen lite.
 

2 kommentarer:

Pälle sa...

"Därför alltid AspLövet" ska det såklart såklart stå på tröjan!

Järla kommenterar jag inte överhuvudtaget...

Anonym sa...

Asplövet = Järla