tisdag, mars 15, 2011

Premiärtävling för 19 år sedan

 
Mången gång har man befunnit sig på den där vägstumpen djupt inne i dom Uppländska skogarna och blickat ut över tallheden som kantar vägen rätt igenom ett TC vi varit på förr. Det förtar dock inte Rånäsupplevelsen. Jag minns inte om det var snöfritt det här året men det är väl 50/50 på att chansa rätt på den frågan.

Som ni kan se har jag skrivit "Resultat Baksidan". Så vänd ni på datorskärmen så kan ni se hur AspLövet skötte sig. Nä Just det! Man kan inte göra det på ELEKTRONISKA kartor. Sånt lyx kan bara vi som har ANALOGA kartpärmar unna oss. Så är det. Det var bättre förr.

I alla fall sprang jag i klubbens 2:a lag (av 4). Vi kom 54:a i H17-klassen. Den placeringen hade varit i absoluta bottenträsket om det rört sig om nutid men 1992 var det en inte helt oäven placering för ett 2:a-lag. Det kom nämligen 188 lag till start. Jag plockade 26 placeringar på min 3:e sträcka där Beeran och Musta sprang före mig och Budda avslutade.

Gävle vann 1 sekund före Stora Tuna. Jag ger mig fan på att det var Jabba som spurtade ner någon bakfull Finne.


4 kommentarer:

Palmis sa...

Du har 50% rätt. Det var snö, till och med snöade det under tävlingen.

Anders sa...

Undrans om det var på väg till denna tävling vi sladdade av vägen och kraschade Saaben. Minns inte så mycket från den tävlingen annat än att det var tallhed och att jag var helt skärrad och var långt utanför kartan vid ett tillfälle...

VJ-löparn sa...

Det var 2 dm nysnö på parkeringen. Dagen innan var det snöfritt

Hans E sa...

Anders! Så rätt, så rätt. Saaben blev aldrig vad den varit. Inte du och jag heller. Jag sprang första i H35. Ledde från start till vägövergången (7). Bommade nästa. Var ikapp vid hyggena. Gick ifrån med eget vägval ungefär vid 15. Tappade båda skorna i ett lerigt dike till 16. Bommade den ordentligt och var 7-8 min efter i mål. Du tappade startkortet (!!) efter typ 6 kontroller och bröt.