lördag, mars 05, 2011

Lite rökigt. Lite salt. Lite sött.

 
Idag var jag med Miniknatarna på bio. Hittade en godisaffär som hade lakrits till förbannelse. Bland annat hade dom Citronlakrits i jätteformat. Gamla barndomsminnen dök upp i min skalle. Mums. Jag köpte på mig några stycken. Fler behövdes inte för att fylla en påse. Det är nästan så att man behöver en tvåhandsfattad backhand för att hålla i dom. Bilden här under ljuger alltså. Dom är jättestora. Vilket bara bevisar vilka stora whiskeyglas AspLövet har. I alla fall. Dom marineras inte lika bra i whiskey som sockerbitar men däremot gifter sig den rökiga whiskeyn med den salta lakritsen och det söta citronlakritsen på ett fantastiskt sätt. En gourmetupplevelse värd någonting. Jag vet bara inte vad. En lördagskväll i garderoben kanske?


5 kommentarer:

Molson sa...

Japp. Rökig med saltlakrits, blir inte bättre.

AspLövet sa...

Näee... Det blir nog fan inte de. Det är bara platsen som kan variera upplevelsen. En behaglig gryning på ett Jukola-TC kan nog förhöja upplevelsen jämfört med en garderob som i mitt fall.

Anonym sa...

Och när tänker du börja stava godsakens namn rätt ? Sen finns det ju ännu bättre whisky, men jag har ju inte testat hur de funkar med Citron lakrits förståss /besserwissern

Anonym sa...

Först Moet och nu Caol. Vafan, som att köra Volvo 244!

AspLövet sa...

Anonym & Anonym>> Nu är ni lite tvåa på bollen va? Kön börjar där borta.