lördag, januari 29, 2011

Vardagskant på helg

 
2010 jobbade jag mycket med att sätta lite lyxkant på min vardag. Inte så 2011. Nu sätter jag vardagsmak på helgerna. Svenssonliv med lyxkant när det borde vara brattkant på något bättre. I alla fall. Idag lördag dricker jag en fantastisk champagne till en middagen som består av Miniknatarnas lunchrester. Uppvärmt i micron. Det smakade fantastiskt.

4 kommentarer:

Ola Orädd sa...

Såja, så ska det se ut! Själv har jag med framgång druckit champagne till fiskbullar...

Anonym sa...

Moet>>lyxkant? Hur fel kan det bli?

AspLövet sa...

Jadu, kära Anonym. Det som är lyxkant för en kan vara vardag för en annan. Eller ännu hellre avsky. Men man måste ha i åtanke att AspLövet är ett förotsbarn och under inga omständigheter en man med känsla för stil och fason. Till skillnad från dig då som tydligen har koll på vad som är finchampagne och fulchampagne. Jag kan bara drömma om ett annat liv som kunde var i närheten av en sån skugga. Men jag nöjer mig med min lott här i livet. Vad annat kan man göra liksom. Jag är dock lite förvånad över att du inte trackade ner på maten. Var den kanske inte vardag nog? Gjorde jag fel även där?

Svara mig!

SVARA MIG FÖR I HELVETE!!

Näeee..

Förlåt.

Jag är förkyld och lite stinslig.

Förlåt.

Förlåt.

Se så fel det kan bli.

Andreas sa...

Bästa bloggen i världshistorien! =) Om man tror att man har det dåligt så kan man alltid läsa om Asplövet. Bitterhet rockar.