torsdag, december 23, 2010

Weeeeeeeeeee!!

 
För Fasiken!

Stoppa undan julhetsen! Vi ställer in julen och motar tomten i dörren. Släng ut granen, spotta ut julskinkan ur mungiporna och ploga upp infarterna mot Putiken. Lämna barn och gravida till sitt eget öde och sikta in er mot bättre breddgrader [Lat N 59° 19′ 47″ Lon E 18° 2′ 56″].

Nu är den här!

Putiksefens favoritsko har i en ytterst begränsad upplaga landat i putiken. Det satt hårt inne att få tag på denna skönhet, som inte finns eller kommer att finnas i Sverige, men som en överexalterad blodigel som fått korn på en blödarsjuk alkoholist i ett dike så nötte jag ner Inov8 och fick hem en batch med skor. Det blir dom här. Inget mer alltså.

Jag är som ett barn på julafton. Om vi nu inte hade ställt in julen förstås. Jag är som en alkoholist inlåst på systembolaget en nyårshelg. Jag är som en porrmissbrukare på en 100Mbit-lina. Jag är som en riktig orienterare för alltid utvisad till Norra Lunsen. Jag är som en sprintorienterare inlåst i... näee... fan! Nu blev det fel. I alla fall. Jag är glad helt enkelt.

Ska ni bli en av dom 20 i Sverige som får äran att äga denna klenod får ni sätta fart och slita dom ur mina händer.

Jag släpper dom inte frivilligt.

HÖR NI DET!!

3 kommentarer:

Darth V sa...

Får man Lego-Troopern med på köpet?

AspLövet sa...

Näääee. Han vaktar Putiken när jag sover på kontoret.

Asplunden sa...

Du kan lägga undan ett par till mig. När kan jag hämta dom. Skriv upp dom på Goodwillen.