tisdag, december 14, 2010

Självmordsbombare

 
Det här med självmordsbombare är ju kanske inte så trevligt sett ur ett religionfanatiskt perspektiv där man straffar folk som inte gjort fel, men tanken i sig med självmordsbombare är ju rätt OK. Om man nu tar en regel/lag som gäller "alla". Oavsett vad man tror på eller vilken färg på kalsongerna man har så borde man kunna nyttja dom här figurerna som är kåta på att få träffa ett gäng oskulder i förtid.

Ta bara hängningsregeln inom orienteringssporten. Om IOF skulle ta ett beslut att hängning inte ska vara tillåtet så har vi en chans att direktstraffa hängare. På tävlingar kan man då placera ut självmordsbombare bakom lämplig gran i närheten av kontrollerna och om det dyker upp en klunga som uppenbart samverkar, på ett eller annat sätt, så är det bara för självmordsbombaren att springa in i ledet och trycka på knappen eller vad det nu är för utlösningsmekanism man har. KABOOM! Problemet löst. Nu ryker kanske den löpare som låg först och orienterade också men efter ett tag så kommer hängningsproblemet vara borta så dom som ryker av den anledningen kan få ett gäng oskulder som plåster på såren.

Det kan ju dock vara så att IOF får svårt att ragga självmordsbombare. Dom här fanatiska religionsbombarna kanske fullständigt skiter i IOF. Då har vi ett problem. Ta svenskarna som ett exempel. Där lär vi aldrig få tag på självmordsbombare för dom ska till IKEA och har bara tid med sina egna lopp, gärna i närmiljö, på helgerna. Man kan ju iofs alltid köpa självmordsbombare i något u-land med löfte om pengar till dom närmast anhöriga. Kanske inte moraliskt rätt. Men Hallå! Välkommen till 2000-talet.

Som alternativ 2, om det skiter sig med självmordsbombsspåret, skulle man kunna gömma bleka halvfeta män i övre medelåldern i skogen [Tänk: En naken AspLövet enbart iförd ett par dubbskor]. När det dyker upp en klunga så springer den här nakna mannen in i gruppen och börjar gnugga sig mot löparna. Då kommer ingen våga stanna upp för att stämpla eller för den delen ligga i grupp. Avskräckning genom sexuellt obehag. Dessutom kommer ingen till fysisk skada. Bra va?

Jag kan ställa upp.
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

12-sekregeln borde funka här.

Alla löpare kvitterar ut ett självmordsbombarbälte vid starten. Stämplar man inom 12 sek efter samma löpare 3 kontroller i rad så löses skiten ut automatiskt.

Enkelt, och inget tjafs med jury etc. Kan bli enormt intressanta och rafflande tävlingar också - tv och Paolo Roberto borde vara supernöjda.

Har tom fördelen att man kan ta med sig några till oskuldernas land även om de bara hängt ett par kontroller - ligger man i ledet får man skylla sig själv, typ du tänkte fuska din jävel, rätt åt dig!

AspLövet sa...

Bombbälte till alla är genialiskt.