onsdag, december 29, 2010

Nu ser vi [kanske] framåt.

 
Ikväll kör jag ett okynnesmix. Blandar rätt bra rock med så smetigt sentimental musik att mina noppiga orienteringsstrumpor rullar ihop sig av obekvämlighet i garderoben. Slänger mig med djävulstecken i fingrarna samtidigt som jag snörvlar till tonerna av ensamhetens melodier. Långdistans blandas med slentrianlopp på elljusspår jag sprungit förr. Och mitt i allt. Stenhård fokusering. OK. Måttlig fokusering. Tänker på träning. Minns Rånässtafetter. Minns ett jävla lopp runt Bolleberget. Saknar. Saknar något jag tappat bort. Saknar något jag inte minns. Det är inte logiskt. Jag fattar ingenting. Men mitt i allt. Ett streck. Ett streck över det här jävligt misslyckade året.

Det kan fan inte bli sämre än så här.

2011

Alla som röstar på att det blir AspLövets år räcker upp en hand!

4 kommentarer:

Saucepan sa...

Jag tror stenhårt på att det blir ditt år i år. Allt som behövs är att du håller din briljanta blogg vid liv och gör några sporadiska gästspel som motivator på Rånäs, Natt-KM, Jucken, MMC, SPOL.

Jevligt snygg bild, måste jag tillägga.

Hans E sa...

Viftar som besatt. Syns det?

Kula sa...

Nix, det är ju Kaninens eller möjligtvis Harens år.
Näppeligen videväxternas Shaking Stevens.

AspLövet sa...

Jag ser inte om någon viftar men jag hoppas. 2011 ser redan fint ut om man nu bara kan få komma iväg till Norge. Hoppas på reseledaren.