tisdag, november 16, 2010

Dagens rykte

 
Idag har vi högst tillförlitliga vittnen, två A-lagare och ett butiksbiträde på Systembolaget, som i Kista centrum ska ha sett AspLövet. Ryktet säger att AspLövet befann sig inne på Inter Sport där han diskuterat dubbskor med en skyltdocka. Efter att i 15 minuter ha upprepat sin fråga, "Har ni dubbskor?" i ett outtröttligt mantra utan att få svar från skyltdockan ska AspLövet mot sin vilja ha burits ut från köpcentrat av två vakter. Det sista man hörde av AspLövet var hur han diskuterade med vakterna, "Kör ni också med dubbskor?". Han ska ha blivit nekad svar även i den frågan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Behöver inte ha varit Herr Lövet. Kan ju ha varit fd OL-löpare som numera för en tynande tillvara som pärmbärare på Ericsson som en dag fick ett bryt al la "Falling Down" eller så var det Asplövet.
Får han vara så långt borta från putiken?

Hans E sa...

Dubbelgångare?
Ett annat rykte säger att AspLövet sågs samtidigt på Yasuragi, i bubbelpoolen, med en drink i vardera näven och en kall öl balanserande på sixpacken på mellangärdet medan sköna baderskor masserade hans fötter. Han lär ha sjungit "fly me to the moon" trestämmigt med sig själv och signerat sin kommande bok "vem vill springa i skogen?"

Kula sa...

Ett annat rykte säger att AspLövet i morse blev attackerad av ett opålitligt fyllo när han intet anande satt och sov på ett pendeltåg med okänd destination.