söndag, oktober 10, 2010

Miniknat. Fördärv eller Förförelse?

 
Helgens timmar tog slut redan på lördagskvällen så jag hann aldrig ut med Miniknatarna på 25mannakorten. Så kan det gå. Jag hade hört att banan skulle vara något exceptionellt. Jag såg framför mig vildmark, bergsbestigning, kärrlöpning coh kanske en uppstoppad älg. Nu vet jag inte vad det blev men på bilder jag fått på mobilen verkar det handla om andra saker. Om andrahandsuppgifterna stämmer var det bilder på AspLövet vid kontrollerna. Jag vet inte vad jag ska tycka om det. Finns det ingen mer kvalificerad än mig att ha som förgrundsfigur? Eller rörde det sig om avskräckande exempel? Jag vet inte. Jag är både hedrad och oroad. Nästa gång hoppas jag man får en riktig inbjudan så jag vet att man inte får missa såna här evenemang.
 

10 kommentarer:

VJ-löparn sa...

Mina miniknatare sa inte att det var ngt speciellt med knatet så de trodde väl bara att de såg pappa.:-)

Anonym sa...

Bästa miniknatet på länge, med temat "världens bästa orienterare...". Miniknatarna hade älskat prisbordet, pokaler till alla! Och godis.

Palmis sa...

Grymt besviken att Miniknatarna inte kom dit.

http://www.facebook.com/album.php?aid=226639&id=789607808&l=6327de4ca2

Anonym sa...

Såg att Henke N var med med barnen, någon kommentar som styrker Palmis lovord?

/Robban

Henke N sa...

Jag hade ju hört att det skulle vara ett exceptionellt Miniknat, så det ville man ju inte missa.

Höll mig i bakgrunden och lät miniknatarna själva sköta miniknatandet. Eftersom jag inte sett kartan blev jag glatt förvånad när jag såg ett känt ansikte på kontroll ett. När samma ansikte dök upp igen på tvåan så började man ana poängen med temat:
* Det finns bara en idol och det är världens bästa orienterare *

Grym bana med grym gaffling och med grymma priser.
Tilläggas bör att mina miniknatare nog mest uppskattade godiset och den fina pokalen som de genast ville ha som glas. Den som verkligen föll för temat och i stum beundran för kod-idolerna var pappa, som synes.

Palmis sa...

Henkes ena miniknatare kom gråtandes ut ur skogen. Var väldigt sur men fick upp humöret efter han fått lite godis. Det var nog en arrangörsmiss att ha världens bäste vid alla kontroller. Även de tappraste lackar ur.

AspLövet sa...

Palmis>> Du ska vara glad att vi inte är USA för då hade Henke stämt skiten ur dig för psykisk tortyr på ungarna. Dessutom hade jag fått en stämningen på mig för passivt-psykist-sekundärt-deltagande.

För övrigt såg banan bra ut på kartan.

Henke N sa...

Hans vinnarskalle fick sig en allvarlig törn. Den bröts gradvis ned vid varje stämpling då han tvingades konfronteras med bilden av Världens Bäste. Grädden på moset blev när Kalle Bergman blåste förbi i 120 och han insåg att han inte ens var tvåa på världsrankingen.

Anonym sa...

:-)

/Robban

Anonym sa...

Håll med om att det är otroligt att Ravinen överhuvudtaget får fram några som helst junisar som hittar själva utan skugga.
Kalle Bergman. På miniknat!
Snacka om godisjägare