onsdag, juli 07, 2010

Äsch! En till karta bara för att.

 
För 20 år sen, så där på en höft, sprang jag ett Älgdrev. I H21AK. Kort alltså. Jag gjorde sånt på den tiden för det var ungefär i samband med intågandet i seniorklassen som mina knän började trilskas. Eller tidigare om man ska hålla sig till sanningen. Men ändå. Tävlingskartorna från mina första fyra år i seniorklassen rymms i en och samma pärm. Lite skillnad mot juniortävlingarna där jag maxade ut en pärm per säsong. Med skammen över alla tävlingar i H21AK lagt åt sidan så var det ändå på Älgdrevet lite stil på kort-klasserna. 10,2 km. Numera får man väl knappt såna banlängder i H21L. Banan i sig var väl ingen aspirant för hedersomnämnande. Rätt tråkig till och med.

Jag minns i alla fall att det var snöglopp vid starten.

Sann historia.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inte illa - men jag ser ett klart regelbrott till kontroll 14, kankse dags att kontakta dåvarande tävlingsledning för en liten bikt? // JR

AspLövet sa...

Se på fan! Har inget minne av den tomtkörningen men eftersom jag ritat så bör det nog ha skett. Men möjligen var det redan på den tiden så att det bodde inget folk kvar i Fredriksberg utan alla kåkar var gamla rivningsklenoder och möjligen *spekulerar hej vilt* hade tävlingsledningen sagt att alla tomtmark är barmark oavsett snöglopp i luften och det ingen ser har hänt men ingen bryr sig. Skål.