torsdag, juni 17, 2010

Vett och etikett i Putiken

 
Fantastiskt bra sändning från Finland idag när det vankades Nordic Orienteering Tour. Det var gps-tracking (som fungerade märk väl), rappa liveresultat från när och fjärran på banan och till det serverades en streamad tv-sändning med två kommentatorer som bjöd på klingande finlands-svenska. Bra där. Men jag han bara bänka mig på Putikskontoret och se den först startande Mårten Boström FIN passera den första kontrollens tv-kamera (efter 30 sekunders löpning) innan det plingade på Putiksdörren. Sen verkade det som att varenda tjomme i stan skulle handla och horder av OL-zombies trängdes skuldra mot skuldra hemma hos mig i Putiken. Har folk inte koll på mer eller mer viktiga tider här i livet? Av den fantastiska orienteringsupplevelsen blev det inte. Vet inte om jag ska vara arg eller upprörd. Från och med nu bestämmer vi att jag stänger Putiken när och hur fan jag vill. Man måste få prioritera lite grann va?
 

4 kommentarer:

jan sa...

Når ble du sprint-fan? Dette var jo bare en lang, lqng sprint?

Anonym sa...

Eller så visar du sändningen på en skärm i putiken och serverar besökarna passande drycker och fasta födoämnen.

Anonym sa...

Min fru (D90a) köpte spikskor av dig. Nu är hon invalidiserad.
När kan jag komma och lämna tillbaka skorna - så jag inte stör dig i ditt tittande?

AspLövet sa...

Jan>> Du förstår hur lång jag sjunkit. Det finns ingen återvändo. Snart är jag nere på Miniknatarnas lekpark och skissar på hur sprintnormen redovisar gungor och sandlådor.

Anonym>> Starköl, storbilds-tv och ett par gogo-dansöser på en skokartong upptryckta i ena putikshörnet. Där har vi framtiden för Putiken.


Anonym 2>> Skicka in frugan så ska hon få en burk Tiger balsam och ett tårdrypande "nämen... åååååhh" från mig.