lördag, juni 05, 2010

Det kom ett brev

 
AspLövet har fått ett brev. Det är inte varje år. I brevet låg en fin inbjudan till en KM-Helg i augusti. Det hade väl varit rätt normalt, även om jag nu inte springer längre, ifall det kommit från min egen klubb men så var inte fallet. Inbjudan gäller för medlemmar i Järla. Märkligt. Sist jag skakade på huvudet för att se vad som trillade ut fanns det inga uppgifter om att jag gått med i Järla. Inget fel på Järla dock. En kul klubb verkar det vara men medlem har jag inte blivit om jag nu inte på något sätt blivit heders/stödmedlem utan min vetskap.

Men kanske lösningen på brevet finns i själva arrangemanget. Järlas KM-helg arrangeras nämligen i klassiska Älgdrevsmarker. Fredriksberg. Hängmyrar, vildmark, pors och annat fint. Jag tror att detta brev kategoriseras under: Psykologisk terrorism. Dom vill jävlas med mig som inte kan springa längre men som ändå i otid och förbannelse tjatar om Älgdrevet.

*Hytter med näven mot söderort*Uppdatering: [en minute senare]

Ojdå... det låg visst en lapp till i kuvertet.

Dom har tydligen gett mig ett "wild card" till deras KM-helg med tanke på min Älgdrevsfanatism. Enligt brevet har även Hubmann fått en inbjudan. (Vad ska han dit och göra, räcker det inte med världens bästa?) Uppenbarligen finns det någon läsare av min blogg så långt söderut som söder om stan. Världen blev plötsligt mycket mindre. Skrämmande. Jag är i alla fall inbjuden till en klass som heter H AP (Herrar AttackPromenad). Hoppas att den klassen har klassisk banlängd för det är bara sånt jag beblandar mig med.

Jag vet inte om Järla ska vara glada eller oroliga ifall jag nu skulle tacka ja. Det lär ju vara barnfamiljer och nybörjare med på den där KM-helgen. Dom kanske aldrig mer sätter sin fot på ett orienteringsarrangemang efter att ha mött en rabiat AspLövet.
 

3 kommentarer:

Storebror sa...

kanon LB, ta med dig en såg och kör hårt.

Anonym sa...

Time to play. Asplövet dallrar...

AspLövet sa...

AspLövet... Come out an play-i-ay.

Fast frågan är vilken sorts lek man vill leka.

Att åka till gudomliga Fredrikesberg och promenera sig genom banorna är väl i paritet med att åka till Akkurat och dricka isvatten.