fredag, april 23, 2010

Sköna skor = veka orienterare?

 
Hörrni!

Dom här nya Inov8-skorna som just landat i Putiken. Oroc. Ska det verkligen vara något att ha? Jag menar. Dom är ju så jäkla mjuka och sköna. På min tid var orienteringsskor plastiga, hårda och extremt osköna.

Ska det inte göra ont att ha orienteringsskor på sig längre?

6 kommentarer:

Hans E sa...

Funderar litet på hur du kan ha en så fin bild uppe på skärmen när vänster häl ligger och dunkar på LÖÄ nå'nstans? Eller kanske Alt Gr Ctrl?
Förresten så ser vänsterskon ut att egentligen tillhöra höger (benen i kors va?).
Varför är den ena gul och den andra grå?
Har det något med GPS att göra? GPS säger öster - ta längre steg med den gula?
På din tid?
Fanns det skor över huvud taget?

Gobanen sa...

Köp skor som är för stora eller för små så vips har du orienteringsskor som gör ont. Vad beträffar plastigheten fixar man det genom att göra egna våtsockor av 3-literspåsar.

Orienteringstanten sa...

När man har blivit gammal och bräcklig gör vilka orienteringsskor som helst ont.
Då, förr i tiden, hade det varit skönt med mjuka skor så kanske det inte skulle göra så ont i fötter och höfter nu för tiden.
Och vader. Eller...?

AspLövet sa...

Jag tror att roten till det onda (jag själv) kan ha påverkats av spikskor i junioråldern och dubbmissbruk under många år.

Jag borde ha fortsatt med mina kompsasrosen.

Palmis sa...

Saknar du Kompassrosen? Då kan jag vara din hjälpare i nöden. Hemma har jag minst ett par oanvända Kompassrosen ol-skor. Dessutom kan det finnas några Nokia Wauhti(eller något sånt). Jag förmodar att du är intresserad. När vill du ha de?

AspLövet sa...

Palmis>> Jag skulle buga djupt och smärtsamt om Putiken fick "ärva" dina gamla kompassrosen. Jag lovar och svär på mina trasiga knän att dom får plats i den inglasade Putiksdisken för allmän beskådan.