fredag, april 02, 2010

Jag är på ett jävla humör idag

 
Jag är på ett jävla humör idag. Stirrar hårt och mörkt på mig själv i spegeln när jag far förbi. Det finns två tillfällen när det är bra att vara på ett jävla humör. När man ska tävla eller när man ska städa. Idag håller jag, tyvärr, på att städa. Man blir mer effektiv i städningen när man är på ett jävla humör. Har redan betat av 6 tvättmaskiner, dammsugit lägenheten, röjt undan ett mindre bergsmassiv av disk och dammtorkat mig ner i årgångslagren av skit. Allt medans Elakelaiset skrålar på högsta volym i bakgrunden. Det är väl bara ett litet problem med att vara på ett jävla humör när man städar. Saker kan gå sönder. Varje gång jag är på ett jävla humör och städar så ryker det något glas eller så lämnar jag märken i väggarna efter mig när någon leksak eller sko som ligger på golvet får sig en sträckt vristkörare. Inga såna incidenter när man tävlar under samma premisser dock. Då är det oftast kliniska lopp på schemat. Nu var det inte ofta AspLövet levererade något annat än kliniska lopp men var det även ett jävla humör till start så var resultatet därefter. Utopiskt.

Tror ni att dagens sprintorienterare är på ett jävla humör? Jag tror inte det. Man har inte så mycket nytta av ett jävla humör när det vankas gräsmatta. Det är inga orienteringssvårigheter, kramp, väggen eller andra motigheter som väntar längs med banan. Bara sol och brunbrända ben. Orienterare var nog på ett jävligare humör förr i tiden. Långt innan man kunde twittra på TC och vara i mål innan man på en normal tävling kommit till startplatsen.

Jag är helt enkelt på ett jävla humör idag.

Glad jävla påsk på dig AspLövet.

Håll käften!
 

2 kommentarer:

Pälle sa...

Satamavoivitto håll käftn på dig själv du och glad påski fan!

AspLövet sa...

Jag är ju inte religiös och tror inte på påskharen (vad har han med kristendomen att göra egentligen?) så egentligen har jag ingen anledning att frossa. Och varför säger man "glad" påsk?