söndag, mars 28, 2010

Det är djurens fel. Del II

 
Och på tal om djuren i naturen. Låt oss ändå låtsas förstå det jobbiga för djuren med mycket snö och ingen mat. Det är nog inte så lätt ändå. Nu på vårkanten är reservdepåerna i kroppen tömda och dom ragglar omkring där i skogen som ett gäng anorektiskt stupfulla fotomodeller. Det finns inte energi till någonting. Överhuvudtaget. Men samtidigt. Om en dryg månad är det tävlingsförbud i mellansverige för då ska alla djuren, i naturen, bli med barn.

Så knulla har djuren, i naturen, inga problem att orka med alltså?
 

2 kommentarer:

PS sa...

Du får läsa på lite! Lämpliga sökord är "rådjur fördröjd implantation". De har alltså infört ett smart system där de kan utföra den ansträngande delen när de är som mest välgödda samtidigt som de nya små liven föds när maten är serverad. Tyvärr sammanfaller väl den senare perioden ganska väl med när man helst av allt skulle vilja orientera.

insider sa...

Klart man ska vara snäll mot djuren. Men man borde inte vara så kategorisk att man stoppar precis alla orienterare när djuren är klena. Vi är trots allt ett antal orienterare som också är svaga. Ett exempel är undertecknad. Ja, jag är nog så klen att det eländigaste rådjur i Väsbyskogarna framstår som ett under av fitness i jämförelse. Så jag begriper inte, varför ska en sån som jag hindras från "springa" Grymnatta?