torsdag, december 10, 2009

Attackpromenader handlar bara om material

 
Jag fortsätter mina stödköp.

På helgens träningspromenad kommer AspLövet var så nyekiperad att fru AspLövet kommer tro att en helt ny man flyttat in hos henne. Jag glädjs med henne. Hoppas att han behandlar henne så väl som hon förtjänar.

Om vi börjar nerifrån så är i och för sig Xero-skorna redan nyttjade två gånger men två gånger är bara en tendens så dom får kategoriseras som nya ännu. Under och fortsatt upp från skorna kommer vi hitta stödstrumporna som skall gubbvadstestas. Ovanpå och fortsatt uppåt på kroppen ser vi sen ett par nya vintertights från Newline. Siitsöna! På det som i folkmun kallas kasslerkroppen ser vi då underst ett underställ från Halti, ovanpå det en obskyr t-shirt från Pogues konsert i Solna-hallen 1989 (not: Shane var rätt tankad och drack rätt friskt hela konserten). OK, den tröjan kan inte räknas som ny men eftersom Poseners brott preskriberats så måste denna tröja få samma upprättelse. Överst hittar vi i alla fall ett nytt stödköp. Newlines "Stormpack-jacka" är regn och vattentät vilket borde passa fint när jag skall forcera tätare granbestånd. Det är väl nästan så att man kan gnugga sig mot en Thailändsk barflicka utan att få sjukdomar i den jackan. På toppen, knoppen, den där utväxten som varken är hackad eller malen sätter jag en Buff. Kanske en ny. Kanske en nyinköpt. Kanske någon lånad eller möjligen en blå.

Bildbevis kommer....
 

2 kommentarer:

Rickard sa...

Det viktigaste är inte vem som vinner utan att man får attackpromenera själv.

Vilken sträcka blir det?

AspLövet sa...

Jag tar den jag får. Om jag får. Men risken är att det inte blir någon sträcka över till mig. Gubbläget i klubben är så skralt att den stora utmaningen ligger i att få ihop ett lag tror jag.