onsdag, november 11, 2009

Ny tävling gammalt pris

 
Han den där "Stefan" som vann goodiebagen verkar inte vara intresserad av sitt pris.

Om någon annan i drevet finner något av nytta bland skräpsakerna så är den till utbjudande. Skriv en motivering i kommentarerna så ger jag goodiebagen, helt subjektiv bedömt, till någon ny stackare. Vänligen kommentera inte om ni inte är beredda att delge mig er adress.

Det skall vara fan att ordna pristävlingar tydligen...

*tittar längtansfullt mot barskåpet*
 

9 kommentarer:

Håkan Dahlgren sa...

Kompasser visar alltid mot norr.

Och:
http://aspleaf.blogspot.com/2008/01/nordkap-lr-vara-fint-har-jag-hrt.html

Håkan Dahlgren sa...

Vart tog drevet vägen?

Skall jag (som enda svarande) vinna trots att jag verkar ha missuppfattat den nya tävlingsfrågan?

Jebus sa...

Jag är liten och sjuk. Dessutom så var det första jag, helt och hållet på riktigt, tänkte när jag såg den nya Talang-tråden på alternativet "Astplövet".

Daniel sa...

Motivering: För att jag verkar vara den enda som vill ha allt (tänk "älskar att äga" + "orienteringsprylar") och för att jag med detta digra prisbord (minus grejerna jag själv vill äga så klart, tex 80-talsöverdragsbyxorna bl a) kan göra en nytt försök till o-frågesport sponsored by AspLeaf.

Daniel sa...

(Ok, jag är kanske inte den enda som vill ha allt. Och jag nöjer mig med nästan allt. Tex boken om "orienteringens själ" tycker jag verkar innehålla viktigt info för överlevnaden som orienterare då man under tunga deppigt mörka pass då batteriet för länge sedan tagit slut. Jag är desperat nog även att delge min adress...)

Tony sa...

I dessa mörka tider skulle denna goodiebag vara det enda ljuset i mörkret, ja innan hon Lus-fia kommer den 13 dec, som kan lysa upp vår tillvaro här i den mörka Nord. En signerad bild av Asplövet vore en ynnest att stilla bedja om.

Kenth sa...

Hej
Jag skulle gärna vilja ha miniskämen, gärna signerad. Du träffar inte Milla igen? Hon är rätt vacker. Du tar väl inte illa upp? I så fall kan du skicka med ditt signerade fotgrafi också. //Kenth

Anonym sa...

Jag vill ha allt och lite till.
(Dock som priser till nästa års miniknat på 25-m korten)

LP

Der Alte sa...

Jag nöjer mig med ett IOF- pin. Min fru vill att jag piercar min vänstra bröstvårta också. I den högra sitter ett bronsmärke från 1978.