söndag, november 29, 2009

MMC [häromtimmarna]

 
Dagens MMC var en fint attackpromenistpass. Jag ekiperade fötterna i mina nyinköpa VJ Xero vilket borde ha varit ett idiotiskt tilltag då 12,2 km slirig novemberskog stod på schemat, men jag undslapp skavsår så skorna får med beröm godkänt. Om inte kroppen funkar är det ändå glädjande att sånt man applicerar på den defekta kroppshyddan inte falerar av närheten.

När jag kom till målet efter 1.59h bjöds det på varmkorv med bröd.

Så skulle man ha det varje dag.När jag kom hem skulle den där jävla säsongstypiska utebelysningen upp på terrassen. När jag drog och svor som bäst så förbannade jag mig själv över att ha plockat ner eländet i våras. Nästa år får det sitta upp tills det är dags att sätta upp det igen.

5 kommentarer:

Håkan Dahlgren sa...

När kommer kartorna dina med QuickRoute-spår? Du får ju rutterna loggade i din Garmin.

Hursomhelst en imponerande tid av en promenist! Och klockren orientering ser det ut som.

Jakob sa...

Finns det en genomgång i staketet precis efter tvåan? Det syns ingen genomgång på kartan, kanske under strecket? Eller har du attackklättrat över?

AspLövet sa...

Håkan>> Eftersom du frågar tankade jag över min rutt till denna karta och se på fan, jag hade ritat i exakt som gps-rutten visade, visade det sig. Det kan dock komma att användas lite mer i framtiden. Framförallt på andra kartor. Har inte kollat om man kan spara ner det som jpg-fil eller liknande ännu.

Jakob>> Det är hästhagar (utan hästar) med ganska grovt & högt trästaket som man enklast kryper rätt igenom. Om man har klipp i steget som Edwin Moses kan man nog hoppa över staketet.

Leif sa...

...eller som Stefan Holm.

AspLövet sa...

Min ryckiga attackpromeniststil påminner i mångt och mycket om Herr Holms alla tics innan ansatsens början.