torsdag, oktober 22, 2009

AspLövet står upp för kulturen

 
AspLövet har gått och blivit kulturarbetare. Häromdagen sålde jag på Stadsteatern lite pannlampor och några billigt ihopskruvade fejkkompasser och idag dök en tjej från ett stort och välkänt produktionsbolag upp. Dom håller på med ett humorprogram och i en scen skulle det tydligen vara med en orienterare. En nördig orienterare märk väl. Jag plockade ihop lite smått och gott så om ni i framtiden ser ett humorprogram där det orienteras i en matbutik så vet ni att AspLövet ligger bakom det hela. I alla fall klädmässigt. Det blev ett par långa nylonbyxor i konstig blå nyans samt en kortärmad nylonblus i marinblått, rött och vitt (tänk 80-tal)

Nu undrar ni säkert vad programmet heter.

Hon nämnde det men i samma mening sa hon även att det var Josefine Bornebusch som skulle agera orientare.

Sen hörde jag inte vad hon sa efter det.

Mmmmmm..

Josefine Bornebusch
 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fokus AspLövet, _FOKUS_! Vad hade blivit sämre med tights?
Arne O'nyhm

AspLövet sa...

Jag vet. Där brast jag. Blusen var desssutom i någon XL-modell. Till mitt försvar skall dock sägas att jag hade plockat fram kläderna innan hon namedroppade Josefine. Hade jag vetat det innan hade jag plockat grejor från Noname-hyllan. Tight Combat-top och ett par tights i XXS. (Cameltoe WoooHoo!!)

VJ-löparn sa...

Vem är den däringa Jossan? Var hon också med i den där filmen sjukstugefilmen, ont i halsen eller vad den däringa filmen nu hette?

AspLövet sa...

vj-löparn>> Tänk dig Svininfluensan fast tvärtom. Där har du febertoppen Josefine. Huruvida hon var med i en Sjukstugefilmen vet jag inte men hon är sjukt snygg.

Anonym sa...

Kolla in henne på Tuben och parlamentet - grym brud jö!

Anonym sa...

Å fy fan; gubbsjuk nu också???
Fröken B

AspLövet sa...

Fröken B>>

Visst är jag!

Och det känns bra dessutom.

Tyvärr är hon ju redan 28 och på gränsen till kärring så man får passa på innan även hon faller för det strecket.