söndag, augusti 30, 2009

Skratt och gråt. Och tvärtom.

Jag kommer just hem från ett möte med Jason Rouse.

Jag skrattade så mycket att jag grät.

Vilket är en skarp kontrast till dom tidigare 238 dagarna under 2009.

Då har jag gråtit så mycket att det gått över i skratt.

Det är inte alls samma känsla.

Tro mig.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Asplövet, det är Klara igen;
Brukar surfa in på din blogg ibland som bitter jävel/surfitta,.Kan konstatera att du inte har klagat över dina gubbvader på minst 4-5 bloggar. Har du blivit sjuk, eller?
Mitt alldeles egna span är att gubbvadernas högtidsdagar är förbi till fördel för orytm i pumpen.Nu springer gubbarna istället på akuten efter varannan tävling/träning (för att pulsklockans batteri är på väg att lägga av)Eller för att slippa att tvätta tävlinsgkläderna??

AspLövet sa...

Sjuk är ett för svagt ord för mitt psykiska och fysiska status.

Eftersom mina knän är trasiga får jag aldrig möjlighet att testa mina vader. Alltså bidar mina gubbvader sin tid i väntan på en ny vår.

Vad gäller det här med orytmiska pumpar har jag också förstått att det är poppis. Kanske är det alla dessa jäkla gps-klockar som får gubbars hjärtan att darra på läppen.

Inte är det väl så att du tvättar gubbens träningskläder? Lite bättre pli på honom hoppas jag att du har

Anonym sa...

Klara; Vem har sagt att jag ha en "gubbe"?Skulle aldrig skaffa mig en sådan, ej heller något annat av manligt kön som undviker att tvätta sina egna kallingar inklusiva mina...trosor.

AspLövet sa...

Jag tolkade dina åsikter i ditt första inlägg som att du själv råkat ut för dom här hypokondriska gubbarna men om du säger att jag har fel så är det nog så. Jag har oftast fel.

Så... om nu ingen gubbe tvättar sina kallingar... och dina trosor?

Kula sa...

hahahahaha
klara färdiga GÅ!
gubbarna i singular = kula
okej, jag springer till vården ibland, har t o m frikort!
men hur är det nu klara - i min lilla klubb (jag tillhör tre: den lilla, den stora och den andra) så finns det tre gubbs med samma strul men om jag inte minns helt fel så började farsoten i just DIN klubb. erkänn!
snacka om pandomin i ankdammen!

Ûberhypokondrikern sa...

Farsot å farsot? Man har det eller inte. Ligger far away from allmän hypokondri. Pulsklocka? Jorå, om man diggar utslag som av ett speedat trumsolo