onsdag, augusti 26, 2009

Läkekonsten säger troligen

Det har nu av den, i AspLövets ögon, suspekta läkarkåren konstaterats att inga av dom viktigare ledbanden är trasiga. Inte ska heller menisken vara skadad. Troligen, var det dom sa. Förtroendeingivande. Dom gissade (så sa läkaren) att något muskelfäste på baksidan fått sig en smäll. Verkligen, tänkte jag, och betalde för denna analys. Som tack för visat intresse skickade dom mig på röntgen för att säkerställa att inte det är någon skelettskada.

*fastforward*

Den storvuxna röntgentanten på lasarettet påtalade utan pardon att mina ben var dom ynkligaste hon någonsin sett på en vuxen karl. Jag tog det som en komplimang. Det är inte ofta man får höra kommentarer om sin kropp så man blir glad oavsett vad som sägs. Det roligaste vore ju att höra vad som sägs bakom ryggen på sig själv. Det är ju som man säger. All pr skitsnack är bra pr skitsnack.

Så kanske är det så, med lite tur, att det inte är så farligt med det skadade knät. AspLövet ropade varg lite för högt. Eller var det, "Tomma burkar skramlar högst". Det må så vara. AspLövet vet inte riktigt ty han lever efter devisen. "Fulla ölburkar smakar bäst"

Inga kommentarer: