onsdag, juni 17, 2009

Nästa slutstation. Avstigning för samtliga.

Jag är inne i en djup svacka just nu.

Motivationsmässigt.

Inspirationsmässigt.

Trots supporterväggningen på helgens Jukola, som i mångt och mycket var planerad, lämnade jag ingen som helst frustration kvar där borta på den Finska travbanan. Något som jag hade hoppats på. Jag orkade inte ens reta upp mig på Jukolakavlens terrängbanor eller dom försvunna Baja-majorna. Allt kändes bara. Jaha! det var det.

Istället är jag än mer levnadsmätt.

Ny vardag igen så sätter jag mig ner och väntar på det som aldrig sker. Den missade Lida Loopen gjorde ju inte heller saken bättre. Det betydde bara att träningsmotivationen tog sitt pick och pack med sig ut genom ytterdörren. Låste efter sig också vad det verkar.

Resan rätt ner i helvetet verkar snart vara framme.

Jag hade väl ändå hoppats på en pissipausi till.

5 kommentarer:

tråkmåns sa...

Sätt upp ett nytt mål.

Anonym sa...

Jag har ett motivationstips; Vad jag förstår blir ingen glad över den utveckling Jukola har tagit i år.DVS tillrättalagt i närområde.
AspLövet; Dags att byta jaktmarker. Se framåt och sikta in dig på 2000-talets orientering för medelålders, nämligen OL i Italien.
Du får genuina, pittoreska byar, markan består av vitklädd personal i kockmössor tillredande pastan al fresco, beer-on-tap, eleganta damer(män)på högklackat samt ett arrangement med så litet framförhållning och planering att även du, en hard-core sentimentalist borde känna dig väl till pass. Italierna tycker osckå om att bli fulla även om de inte vill medge det!
Klara

Molson sa...

Vi är många härute som behöver dig för att ta oss igenom dagarna vid skärmarna. (Bild- alltså). Svacka eller ej, vi bryr oss inte.

Liga sa...

Instämmer med den äldre. Vi som knappt sätter en fot på något OL-arrangemang nuförtiden kan luta oss tillbaka i soffan med laptoppen i knät och följa utvecklingen av sporten. Och det är från den rätta, sanna, ärliga gräsrotssidan! Tack fotografen för ett fint bildreportage från Finland på orientering.nu

Zeke sa...

Instämmer Ja me....
Många är vi som behöver dig var dag!