onsdag, februari 25, 2009

Casioklockan fortfarande tyst

Och på den tredje dagen återuppstod AspLövet.

Kallsvettig, desillusionerad och en aningens småkåt. Nu skulle man ha haft en ren högerhand tänkte AspLövet och rev sig i skäggstubben medans han valde mellan coca-cola och folköl som frukostalternativ.

Annat var det på kesptiden där man mumsade på polarbröd med räkost i gymnastiksalar. Det var mycket som var annat på kepstiden. Bland annat hade aldrig AspLövet keps på kepstiden medans han numera använder keps. En motsägelse lika nyckfull som AspLövets benstatus.

Idag ska AspLövet köpa ett kilo chorizo, en pistol samt en kasse öl.

Det kommer bli mörker även den tredje dagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://pb.arbetsformedlingen.se/Standard/SokFritext/VisaPlatsannonsFritext.aspx?ids=10061047&returntourl=http%3a%2f%2fplatsbanken.arbetsformedlingen.se%2fStandard%2fSokFritext%2fSokFritext.aspx%3fq%3ds(t(grafisk%2bdesign))sp(67)sr(1)c(434CB6A7)

Med tanke på din exceptionella talang för att förmedla olika saker i kombinationen bild/text så borde du väl låta casioklockan pipa till en soldisig måndagmorgon
inför spännande uppdrag i den grafiska marknadens underbara värld.

AspLövet sa...

Jo jag tackar jag. Sol, värme och sprit. Gissningsvis lättklädda damer också för den delen. Nu lämnar jag familjen i kylan och drar söderut.