onsdag, december 31, 2008

Nytt år men knappast godare

Gott Nytt år sägs det. Jag vet inte jag. Det usla 2008 lämnar man med glädje bakom sig och fasar samtidigt för 2009 som inte ser ut att bli bättre på något sätt.

Var är det som är så jävla gott egentligen? I bäst fall blir det lika uselt som året man just genomlidit. I något sämre fall blir det precis det. Sämre alltså.
Och Nytt sen. Vad är det som ska vara så jävla nytt? Det är samma veckodagar som alla andra år och överraskningarna i livet tog slut den dag man insåg att Tomten bara var fejk. Fejk som det mesta här i livet. För att inte prata om nyårslöften. Bara för att det blivit en ny dag på ännu ett år i färden mot döden så ska man plötsligt bli så mycket bättre. Det slutar ändå för dom flesta med att dom vid tävlingssäsongens början får ångest över sin feta otränade kropp och inser att medeldistans på grannkartan är mer än tillräckligt.

Näee...
Istället för Gott Nytt År borde man skicka följande hälsning till varandra

Hoppas 2009 blir lika uselt som 2008 för annars kan det bara bli värre.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Gött att ha dig tillbaka.
Gott Nytt År
Stark

Anonym sa...

Gott Nytt jävla år på dig, din cyniker. Hoppas detta år blir lika felnavlat som ditt förra.
Schkål påde!

AspLövet sa...

Gå och lägg er för fan!

Har ni inget liv eller?

I år kommer jag läsa lusen av mig själv och alla som orkar bry sig!!

Anonym sa...

Inga stridsvagnar rullade genom villaträdgårdarna. Inga soldater slet ut grannfamiljen på gatan och avrättade dem med nackskott. Fogdens män satt snällt kvar på kontoret och fäktade via mejl och post istället för att rida upp på tunet, stövla in i stugan och vända upp och ner på bäddar och sparka sönder brudkistan. Livsmedelstillgången har varit obruten under hela året, och vi har varken drabbats av fläcktyfus, mässling, smittkoppor, spanska sjukan, böldpest, tuberkulos, malaria eller polio. Ja, tänker man efter så satt jag inte i skyddsrum en enda natt under året som gick.

Ur historisk synvinkel har det varit ett ganska bra år, tycker jag.

AspLövet sa...

Tjaaa..

Sätter man 2008 i det perspektivet så..

så..

så..

måste jag nog ändå säga att 2008 var det uslaste av dom usla så här långt i livet [Läs: AspLövets liv]. men det kommer ju flera år som kan bli ännu uslare så ännu ska vi inte kasta våra förhoppningar i sjön.