Eftersom jag nu redan införskaffat ett paket Dextrosol kändes det omoget att göra vidare tester med det här sockertillskottet. Vad bättre på en fredag än att grogga på Dextrosol tänkte jag. Är klockan redan fem på eftermiddagen? Jag ligger efter! Hursomhelst fick fyra glas med varierat innehåll beblanda sig hej vilt med Dextrosol.
Resultatet blev enligt mina utbrända smaklökar.
ÖL:
Bruseffekt: Måttlig
Smakförändring: Negativt
CIDER:
Bruseffekt: Måttlig
Smakförändring: Höjd sötma
VODKA:
Bruseffekt: Minimal
Smakförändring: Ingen påverkan
WHISKEY:
Bruseffekt: Minimal
Smakförändring: Ingen påverkan
Mitt sluresultat, som inbilsk uppfinnare, är att ingen av dryckerna passar sig att blandas med Dextrosol.
fredag, april 17, 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar